HEPATITIS C

A Hepatitis C egy olyan vírus, amely évekig képes észrevétlenül bujkálni az emberi szervezetben. Ez a vírus csak vérrel fertőz. A leggyakoribb fertőződési módok: műtéti beavatkozás, szakszerűtlen tetoválás vagy testékszer felhelyezés és minden olyan szituáció, ahol két ember vére találkozhat.
Én újszülött koromban kaptam vért, ami fertőzött volt. A Pegintron kezelést javasolta az orvosom, ami 48 héten át tart. ez úton szeretnék betegtársaimnak segíteni azzal, hogy az egy év alatt átélt élményeket, tapasztalat formájában megosztom veletek. Nem vagyok orvos, így semmit se vegyetek teljesen komolyan tőlem, ezek csak az én tapasztalataim....

2011. november 7., hétfő

579000iu/ml

A három napos kórházi kezelés után, újra itthon. Valóban fáradtnak érzem magam. Nem tudom, hogy a kezelés, vagy a többnapi kórházi nem alvás esetleg a magas láz okozza, de tény: kóválygok. alszok egy nagyot, aztán indulok dolgozni. Kezemben a zárójelentés és valamennyi végeredmény is.
579000 ui/ml. Ez az induló vírusszám. Nah ennyi kis férget kell, hogy legyőzzek ahhoz, hogy gyógyult legyek.
Igyekszem majd a kezelés folyamán rendszerese hírt adni az állapotomról, remélem igen szép eredménnyel veszem majd az akadályt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése